Frunzăriţi materialele cu eticheta " Porunci"
4
iun.
2019

Planșa despre Poruncile bisericești

Planșa permite verificarea cunoștințelor despre Poruncile bisericești: textul lor și câteva elemente importante… Conceperea planșei s-a bazat pe capitolul despre Poruncile bisericești din “Abecedarul credinței”. Face parte din seria de planșe tipăribile și utile pentru verificarea cunoștințelor, această planșă fiind oferită ca PDF descărcabil și tipăribil aici. Varianta “dificilă” adaugă 6 piese, în plus, ce nu vor fi așezate pe planșă (planșa fiind identică).

24
mai
2019

Planșa despre Porunca VIII

Planșa permite verificarea cunoștințelor despre Porunca VIII: textul ei și câteva elemente importante… Conceperea planșei s-a bazat pe capitolul despre Porunca VIII din “Abecedarul credinței”. Face parte din seria de planșe tipăribile și utile pentru verificarea cunoștințelor, această planșă fiind oferită ca PDF descărcabil și tipăribil aici. Varianta “dificilă” adaugă 6 piese, în plus, ce nu vor fi așezate pe planșă (planșa fiind identică).

16
mai
2019

Planșa despre Poruncile VII și X

Planșa permite verificarea cunoștințelor despre Poruncile VII și X: câteva elemente importante despre fiecare în parte… Conceperea planșei s-a bazat pe capitolele despre Porunca VII și despre Porunca X din “Abecedarul credinței”. Face parte din seria de planșe tipăribile și utile pentru verificarea cunoștințelor, această planșă fiind oferită ca PDF descărcabil și tipăribil aici. Varianta “dificilă” adaugă 6 piese, în plus, ce nu vor fi așezate pe planșă (planșa fiind identică).

9
mai
2019

Planșa despre Poruncile VI și IX

Planșa permite verificarea cunoștințelor despre Poruncile VI și IX: câteva elemente importante despre fiecare în parte… Conceperea planșei s-a bazat pe capitolele despre Porunca VI și despre Porunca IX din “Abecedarul credinței”. Face parte din seria de planșe tipăribile și utile pentru verificarea cunoștințelor, această planșă fiind oferită ca PDF descărcabil și tipăribil aici. Varianta “dificilă” adaugă 5 piese, în plus, ce nu vor fi așezate pe planșă (planșa fiind identică).

3
mai
2019

Planșa despre Porunca V

Planșa permite verificarea cunoștințelor despre Porunca V: textul ei și câteva elemente importante… Conceperea planșei s-a bazat pe capitolul despre Porunca V din “Abecedarul credinței”. Face parte din seria de planșe tipăribile și utile pentru verificarea cunoștințelor, această planșă fiind oferită ca PDF descărcabil și tipăribil aici. Varianta “dificilă” adaugă 5 piese, în plus, ce nu vor fi așezate pe planșă (planșa fiind identică).

29
apr.
2019

Planșa despre Porunca IV

Planșa permite verificarea cunoștințelor despre Porunca IV: textul ei și câteva elemente importante… Conceperea planșei s-a bazat pe capitolul despre Porunca IV din “Abecedarul credinței”. Face parte din seria de planșe tipăribile și utile pentru verificarea cunoștințelor, această planșă fiind oferită ca PDF descărcabil și tipăribil aici. Varianta “dificilă” adaugă 6 piese, în plus, ce nu vor fi așezate pe planșă (planșa fiind identică).

31
ian.
2019

Planșa despre Poruncile II și III

Planșa permite verificarea cunoștințelor despre Poruncile II și III: textul lor și câteva elemente importante despre fiecare în parte… Conceperea planșei s-a bazat pe capitolele despre Porunca II și despre Porunca III din “Abecedarul credinței”. Face parte din seria de planșe tipăribile și utile pentru verificarea cunoștințelor, această planșă fiind oferită ca PDF descărcabil și tipăribil aici. Varianta “dificilă” adaugă 6 piese, în plus, ce nu vor fi așezate pe planșă (planșa fiind identică).

26
ian.
2019

Planșa despre Porunca I

Planșa permite verificarea cunoștințelor despre Porunca I: textul ei, definirea unor concepte esențiale, încălcări… Conceperea planșei s-a bazat pe capitolele despre Porunca I din “Abecedarul credinței”. Face parte din seria de planșe tipăribile și utile pentru verificarea cunoștințelor, această planșă fiind oferită ca PDF descărcabil și tipăribil aici. Varianta “dificilă” adaugă 6 piese, în plus, ce nu vor fi așezate pe planșă (planșa fiind identică).

20
ian.
2019

Planșa despre Porunci

Planșa permite verificarea cunoștințelor despre Porunci: ce sunt, cum se împart, cum au fost primite, care sunt – prin intermediul unor cuvinte cheie… Conceperea planșei s-a bazat pe capitolele despre Poruncile dumnezeiești din “Abecedarul credinței”. Face parte din seria de planșe tipăribile și utile pentru verificarea cunoștințelor, această planșă fiind oferită ca PDF descărcabil și tipăribil aici. Varianta “dificilă” adaugă 6 piese, în plus, ce nu vor fi așezate pe planșă (planșa fiind identică).

24
ian.
2014

A treia poruncă dumnezeiască [ABC]

A treia Poruncă spune: “Adu-ţi aminte să sfinţeşti ziua Domnului”. Iar principalul mod de a o sfinţi este participarea la Sfânta Liturghie. Dar porunca nu se reduce doar la atât. Vă propunem un mic chestionar inspirat din capitolul “A treia poruncă dumnezeiască”, din “Abecedarul credinţei. Catehism greco-catolic pentru copii”, apărut la Viaţa Creştină în 2013. Există o versiune pentru tipar pe aceeaşi temă (unită cu porunca a doua) aici. Prima variantă este mai uşoară (cu […]

Pagini:12»

Identificare
Forgot?
Înregistrare

Arhive