sept.
27
2012

Anul Credinţei

Biserica doreşte ca toţi credincioşii ei să îşi cunoască credinţa cât mai bine, dar şi să o trăiască, să o mărturisească şi să o răspândească. Tocmai de aceea, Sfântul Părinte a convocat un An al Credinţei, pentru “a-i conduce pe oameni afară din deşert, spre locul vieţii, spre prietenia cu Fiul lui Dumnezeu, spre Cel care ne dăruieşte viaţa, viaţa din plin” (documentul de convocare, nr. 2).

Vă propunem un chestionar care verifică cunoştinţele de bază despre Anul Credinţei. Pentru a afla mai multe despre acest eveniment important din viaţa Bisericii Catolice vă recomandăm situl oficial: Anul-Credintei.Catholica.ro.

Există o versiune pentru tipar pe exact aceeaşi temă aici.

LANSARE CHESTIONAR (**)

Descriere
Audienţă: tineri, adulţi
Număr întrebări: 12
Dificultate: mediu
Scorul Dvs: trebuie să fiţi identificat
Maxim posibil: 120 puncte

3 Comments + Add Comment

  • […] să vi le îmbogăţiţi. Acest chestionar este disponibil în mai multe forme. Mai întâi este chestionarul online, ilustrat în captura de mai sus. Publicat la Fără categorie | Exprimaţi-vă […]

  • Din punct de vedere “tehnic” totul e ok. Referitor la intrebari, nu as insista pe care Papa, in ce ani, etc., ci as pune in loc intrebari “teologice”, nu “istorice”; cred ca ar fi mai utile pentru chestionat.

    • Vă înţeleg punctul de vedere şi vă mulţumesc pentru că l-aţi exprimat. Acest chestionar era DOAR de încălzire şi tocmai despre elementele tehnice ale Anului Credinţei. Despre credinţă în sine sunt şi vor fi alte chestionare. O să vedeţi în curând unele noi, pentru adulţi, despre credinţă.

Exprimaţi-vă opinia

Identificare
Forgot?
Înregistrare

Arhive